Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Fundació Cultural Parera amplia a 12.000 euros les beques per a cursar estudis superiors

La Fundació Cultural Parera amplia a 12.000 euros les beques per a cursar estudis superiors

Aquest dimarts es va celebrar el ple corresponent al mes de juliol de l’Ajuntament de Sant Sadurní, una sessió eminentment tècnica i de tràmit i que es va prolongar per poc més d’una hora.

Els grups de l´oposició van votar en contra a l’aprovació inicial de la modificació de la relació dels llocs de treball i la plantilla municipal, al·legant que des del govern no s’havia informat de la presentació de la proposta a una part dels representants dels treballadors.
En canvi, es va donar suport unànime a l’ampliació fins als 12.000 euros de la partida de la Fundació Cultural Parera, que es destina a donar suport econòmic a joves que realitzin estudis oficials superiors de l’àmbit cultural, artístic o científic.
En l’apartat de mocions, el PSC va trobar el suport de la resta de formacions per tal d’incentivar un salari mínim de referència de 1.000 € dels treballadors en les contractacions publiques de l’Ajuntament.
El govern va repassar els precs presentats per escrit pel Partit Popular relatius a diverses qüestions de la via pública i també sobre les converses amb ADIF per a la cessió de l’accés a l’estació per millorar la parada del bus urbà. Sobre aquesta darrera qüestió, des del govern es va assenyalar que l’Ajuntament discrepa sobre algunes de les condicions que planteja el conveni presentat per ADIF i també van recordar la inversió pendent de l´estat per millorar els accessos i l’accessibilitat de l’estació.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: