Diumenge, 20 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les entrades del Concurs de Castells es posaran a la venda dimecres vinent

Pel que fa al procés de venda, cada persona podrà comprar un màxim de quatre entrades d’una mateixa jornada i només es permetrà una sola operació per usuari.

Les entrades es posaran a la venda el dimecres 27 de juliol a les 10 del matí a través de les pàgines web www.concursdecastells.cat , www.tarragona.cat i www.tap.cat.

Pel que fa al procés de venda, cada persona podrà comprar un màxim de quatre entrades d’una mateixa jornada i només es permetrà una sola operació per usuari. La venda es gestionarà a través de la plataforma de l’empresa catalana 4Tickets.

Els organitzadors han informat que el Concurs ampliarà el seu aforament en prop de 200 espectadors. A causa de l’elevada demanda de localitats, s’ha decidit retirar la graderia provisional que tradicionalment s’instal·lava al segon pis de la Tarraco Arena Plaça, i que tenia capacitat per a 1.000 persones. Ara l’espai quedarà habilitat perquè els espectadors es distribueixin de peu. D’aquesta manera, l’aforament total de la Tarraco Arena Plaça de públic s’ampliarà fins als 6.200 espectadors, afegint els 5.000 de la graderia principal del primer pis.

Per a la jornada de dissabte 1 d’octubre es posaran a la venda 4.500 localitats, ja que de moment no està previst obrir el segon pis. Per a la jornada de diumenge 2 d’octubre es posaran a la venda 5.200 entrades. Les localitats que falten fins completar l’aforament final de la plaça es vendran a les colles participants i es reservaran per a les autoritats i patrocinadors.

Pel que fa al preu de les entrades, les localitats per al dissabte 1 d’octubre costaran 5 euros, mentre que per presenciar la jornada del diumenge 2 d’octubre el públic podrà escollir entre dues modalitats: la localitat de la graderia del primer pis, amb seient, que tindrà un preu de 12 €, i les localitats del segon pis, per seguir el Concurs dempeus, que costaran 8 €.

Cal recordar que la primera jornada del Concurs de Castells, que tindrà lloc el diumenge 25 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra, és d’accés lliure i gratuït.

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Va de castells
Tota l'actualitat castellera, amb Pep Ribes

Penedès Televisió

19:30
Interiors de Vilafranca
Visita a les llars més emblemàtiques - Casa Roig
19:45
Carrers de Vilafranca
Plaça Lluís Via
20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: