Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge es fa el lliurament de premis del Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya

Aquest concurs a tingut lloc durant tot el mes de juny a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca, i s’han inscrit gairebé uns 40 joves pianistes d’arreu l’estat i diferents nacionalitats.

Aquest diumenge a les set de la tarda es celebra l’acte de lliurament de premis i el concert de guanyadors per cada categoria, amb la presència de les autoritats locals, de l’Ajuntament de Vilafranca,  el president de Joventuts Musicals de Catalunya i el president de Fundació Pinnae.

El concert d’exhibició és d’entrada lliure i gratuïta i comptarà amb l’actuació de la lituana, Monika Masanauskaite, guanyadora del primer premi en la categoria sènior, de fins a 26 anys. També actuarà el guanyador de la categoria A, de fins a 21 anys, Joan Ramon Salamó, de Fraga.

Un altre intèrpret serà el guanyador de la categoria B, fins a 17 anys, Alejandro Domínguez, de Las Rozas de Madrid, i el guanyador de la categoria C , fins a 13 anys, Adrià Saz, de Sant Cugat del Vallès.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: