Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte, Jazz entre vinyes a Torre-ramona dins del cicle Música a les vinyes

Dissabte, Jazz entre vinyes a Torre-ramona dins del cicle Música a les vinyes

Serà la presentació d’un nou trio jazzístic que presentarà el seu primer treball en el concert inaugural de la XIV edició del Festival Música a les Vinyes.

Dissabte, 23 de juliol a 2/4 d’11 de la nit, la música en directe tornarà a sonar a ritme de jazz en el primer concert del festival, aquest cop, amb l’estrena oficial al Penedès d’un nou trio jazzístic, el format pel barceloní, Marc Miralta; a la bateria; el menorquí, Marco Mezquida al piano i el canari, Martín Leiton al contrabaix. Serà en el marc del XIV Festival de Música a les vinyes, en el marc incomparable del poble medieval de Torre-ramona, Subirats.
En un entorn privilegiat i íntim, com és davant de la façana del Palau Gralla, el trio de jazz estrena l’espectacle “Pluja d’estels”, una oportunitat única per compartir una nit d’estiu inoblidable sota les estrelles del Penedès.
Per a arrodonir les nits de concert, després de l’actuació, envoltats de vinya i al peu del Castell de Subirats, hi haurà el tradicional maridatge de cava dels cellers de Subirats i Préssec d’Ordal.
om a nova activitat cultural, enguany abans dels concerts l’Oficina de Turisme de Subirats, amb la col·laboració de la Confraria de Cava Sant Sadurní, ha organitzat una visita guiada pel poble medieval de Torre-ramona. La ruta comença a les 6 de la tarda. Cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 93 899 34 99. El preu és de 4€.
Com a novetat gastronòmica, abans de l’inici dels concerts, es pot gaudir de la 1º edició del menú Festival de Música a les vinyes, una proposta amb menús maridats en diversos restaurants del municipi en horari especial. Es pot trobar més informació a www.turismesubirats.cat.
El Patronat de Turisme de Subirats organitza el XIV Festival de Música a les vinyes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní, la Família Bori De Fortuny i l’empresa Vilor.
La venda d’entrades online es fa a www.turismesubirats.cat i www.enoturismepenedes.cat. També, en el cas d’haver-hi localitats disponibles, el mateix dia del festival, a taquilla, amb una hora d’antelació i fins l’inici dels concerts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: