Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després de l’acord al Parlament, la Plataforma espera accelerar temes relacionats l’àmbit

L’inici de la tramitació al Parlament és un tràmit necessari, però des de la Plataforma desitgen que s’agilitin temes com ara el nomenament del delegat territorial i es descentralitzin serveis.

Després que al matí el ple del Parlamenta acordés tirar endavant la tramitació de la modificació de la llei de vegueries per tal d’incloure-hi la del Penedès, des de la Plataforma per una Vegueria Pròpia han mostrat la seva satisfacció. El seu president, Fèlix Simon, comenta que després d’11 anys de treball, la sensació és que si hi ha ganes i voluntat de treball per aconseguir un objectiu, els resultats acostumen a arribar. Simón ha recordat també què ha calgut molt d’esforç i tenacitat per anar salvant tots els obstacles.
En relació a les esmenes a la totalitat que han presentat els grups de C’s i del PP, considera que es tracta d’estratègies d’aquests partits que obeeixen més a un moment determinat de situació política, que a raonaments lògics que puguin tenir en contra de la inclusió del Penedès com a vuitena vegueria.
Simon remarca també que avui s’ha superat un tràmit, necessari, i espera que serveixi també per accelerar altres qüestions com el nomenament d’un delegat territorial, el desenvolupament del Pla Parcial, i la descentralització de servis entre altres.
Des de la Plataforma esperen que el tràmit a partir del setembre, quan el Parlament reprengui la seva activitat sigui curt i que es pugui resoldre en 3 o 4 mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: