Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La desena edició del Vijazz ha generat un impacte econòmic superior als 1,5 milions d’euros

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el president del Tastavins Penedès, Joan Tarrada, van fer balanç de la desena edició del Vijazz Penedès ahir al migdia.

La valoració que en fan és molt positiva i els números presentats són millors respecte als de l’any passat. Segons Tarrada, el Vijazz d’aquest any ha reunit entre 55.000 i 56.000 visitants. Els organitzadors també afirmen que el festival ha generat un impacte econòmic per la comarca de més d’1,5 milions d’euros. Cal destacar, a més a més, que es van exhaurir les 1.500 places disponibles dels tastos i maridatges.

El president del Tastavins Penedès, Joan Tarrada, descrivia amb aquesta paraula el festival.

El nivell musical ha tornat a ser un dels punts forts del festival, tal com explicava el president del Tastavins.

Els organitzadors també destaquen la bona acollida que han tingut els nous espais com, per exemple, el claustre de Sant Francesc o els Food Trucks a la Rambla.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, a banda de valorar la consolidació del festival, també va voler remarcar l’aspecte econòmic del Vijazz i la promoció exterior que genera.

Tot i que els Food Trucks no han estat un problema pels restaurants de la zona, Tarrada ja ha avançat que no s’ampliaria aquesta oferta.

Els organitzadors del Vijazz, doncs, ja treballen en la pròxima edició i en consolidar, sobretot, els nous espais estrenats aquest any. Regull, per la seva banda, també va anunciar que l’Ajuntament vol trobar un esdeveniment potent al voltant del mes de març per completar l’oferta que Vilafranca té gairebé trimestralment amb actes com ara la Festa Major, la Fira del Gall, les Fires de Maig o el Vijazz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: