Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Conveni marc de col·laboració en seguretat viària a Castellví de la Marca

Conveni marc de col·laboració en seguretat viària a Castellví de la Marca

El conveni estableix una col·laboració continuada entre l’SCT i l’Ajuntament de Castellví de la Marca per desenvolupar accions concretes en matèria de trànsit.

La directora del Servei Català de Trànsit Eugenia Doménech i l’alcalde de Castellví de la Marca Xavier Ramos han signat el Conveni marc de col·laboració en matèria de seguretat viària i també l’Annex per a la redacció d’un Pla local de seguretat viària per al municipi.

El conveni estableix una col·laboració continuada entre l’SCT i l’Ajuntament de Castellví de la Marca per desenvolupar accions concretes en matèria de trànsit encarades a augmentar la seguretat viària al municipi, que té una població de 1.540 habitants. Ambdós organismes es comprometen a desenvolupar polítiques per a una mobilitat més segura i una millora de la seguretat viària i reducció de víctimes d’accidents de trànsit, que en aquest cas són principalment de caràcter lleu, a les vies i carrers de la població.

D’altra banda, l’SCT i l’Ajuntament de Castellví de la Marca han signat també l’Annex per a la redacció d’un Pla local de seguretat viària per a aquest municipi, a través del qual l’SCT oferirà assistència tècnica a l’ens municipal tenint en compte les característiques, configuració i particularitats d’aquesta localitat per millorar-ne la seguretat viària a través d’un diagnòstic de l’accidentalitat a l’àrea local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: