Dijous, 9 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal organitza una sessió de treball entre empreses alimentàries i restaurants

El dilluns vinent, de nou a dues, se celebrarà a la seu del Consell Comarcal una sessió de treball en xarxa entre empreses productores alimentàries locals i de qualitat i restaurants i comerços.

La sessió està organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès en el marc dels programes “Productes de la Terra” i “El Penedès, tasta’l” de la Diputació de Barcelona.

La sessió constarà de dues parts: la primera, a càrrec de Núria Serena, de l’empresa Raiels, consistirà en una introducció a les eines per a la cooperació empresarial. En la segona part es faran entrevistes entre les empreses assistents.

Aquest espai de trobada entre productors i elaboradors de la comarca, d’una banda, i establiments de restauració i establiments comercials, de l’altra, vol facilitar l’establiment de sinergies i acords comercials entre les empreses del territori.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: