Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La comarca de l’Alt Penedès acumula diversos mesos amb atur a la baixa de forma positiva

En concret a 30 de juny s’ha tancat amb 6.540 aturats, el que suposa una baixada de 157 persones respecte del mes anterior.

L’Alt Penedès té una taxa d’atur del 14’7%.

Si mirem les xifres de la capital de comarca, Vilafranca també ha viscut bons registres en els darrers mesos. Respecte del mes de maig s’ha baixat la llista en 53 persones menys i en data a 30 de juny s’ha tancat amb 2.845 persones a l’atur, el que suposa una taxa del 16’6%.

A Sant Sadurní són 584 els aturats, els mateixos que el mes de maig, als Monjos hi ha 478 aturats, 15 menys que el mes passat, i a Gelida s’ha reduït la llista en 10 persones amb un total de 467 aturats.

Cal fer també una menció als bons registres de reducció d’atur si observem les dades de forma interanual, de juny a juny, on es veu una evolució molt positiva d’aquestes xifres.

En un any a l’Alt Penedès s’ha reduït la llista d’aturats en 1.051 persones si comparem les dades del juny de 2015 amb les d’aquest darrer mes de juny, i pel que fa a Vilafranca la reducció ha estat de 497 persones en un any.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: