Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cineclub Vilafranca amplia la programació de juliol amb un cicle d’estiu a la Sala Zazie

Cineclub Vilafranca estrenarà un nou cicle de cinema d’estiu aquest mes de juliol.

Si l’any passat ja va mantenir oberta la Sala Zazie durant els caps de setmana, aquest any fa un pas més i incrementa el nombre de sessions durant tot el mes, passant a projectar de dimecres a diumenge.

D’aquest manera, la programació habitual de l’entitat s’allargarà un mes més amb títols com Freeheld, un amor incondicional, High-rise, o Nuestros Amantes, entre d’altres.

A més, Cineclub Vilafranca recuperarà una altra joia de la història del cinema com és Primera Plana, de Billy Wilder, dins el cicle Retroestrenes; i projectarà Vinodentro amb la col·laboració de Vinseum, que va ser un dels films de la secció Gran Reserva de la passada edició del Most Penedès Internacional de Cinema del Vi i del Cava. Aquesta sessió s’emmarca dins de la iniciativa del Most a la fresca, que tindrà lloc per tercer any a la plaça Jaume I aquest divendres, a les 10 de la nit.

Aquest juliol arriba farcit de títols, tant a la Sala Zazie com als jardins de Cal Figarot, on se celebrarà la vuitena edició del Cinema a la fresca, amb la col·laboració dels Castellers de Vilafranca. Enguany estarà dedicat al gènere thriller amb tres propostes ben diferents: La invitación, de Karyn Kusama, que va ser la pel·lícula guanyadora del passat Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, i que es projectarà demà, La próxima vez apuntaré al corazón el 14 de juliol, i Ex Machina, el 21 de juliol. Com cada any les sessions començaran a les 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: