Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP demana la “dimissió i inhabilitació” del ministre d’Interior en funcions

La moció la presentava ERC “per un país nou lliure de corrupció” arran de la conxorxa entre Jorge Fernández Díaz i el director de l’Oficina Antifrau.

La moció demanava la dimissió del ministre d’interior en funcions però la CUP va demanar encapçalar-la també i afegir el concepte d’inhabilitació. La moció va ser aprovada per tots els grups. El conseller del Partit Popular no va poder assistir a la sessió plenària per motius de salut.

En l’apartat de mocions també es va aprovar una altra per unanimitat de suport al Correllengua.

El ple també va suposar l’aprovació d’una modificació de pressupost per l’aportació extraordinària de 168.000 euros provinents de la Diputació de Barcelona que s’han destinat bàsicament a l’àrea de benestar social.

Els 168.000 euros s’han repartit en diverses àrees com els microcrèdits per habitatge, formació de joves i polítiques de cohesió social diverses, a més d’un suport extra a dues entitats amb les quals ja treballa habitualment el Consell Comarcal, Càritas i Creu Roja.

Altres temes que es van tractar durant la sessió van ser l’aprovació de les bases que regulen la convocatòria d’atorgament d’ajuts econòmics al transport per a les persones amb mobilitat reduïda de la comarca de l’Alt Penedès i l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la utilització privativa de la sala d’actes del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: