Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Banda de Música de Cardona repeteix a la Festa Major de Vilafranca per tercer cop

Enguany s’estrenarà un nou escenari dels concerts al col·legi Sant Ramon de Penyafort.

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca han anunciat que la Banda convidada aquest proper mes d’agost és la Banda de Música de Cardona. Torna a Vilafranca després que els anys 2013 i 2014 també hagués estat l’encarregada de posar música a cercaviles i processons, i als concerts que aquest 2016 canvien d’ubicació. Els Administradors han anunciat que hi haurà els tres concerts habituals, la tarda dels dies 29, 30 i 31, i els concerts de nit el 29 i 30 d’agost, enguany al pati del col·legi Sant Ramon de Penyafort. Per tal d’oferir espais amb ombra, s’adequarà la zona amb la col·locació d’unes lones.

Els administradors també han explicat els motius que els han portat a tornar a contractar la banda de Cardona, i que sobretot passen pel bon record que en té la gent de Vilafranca.

La Banda de Música de Cardona es va presentar en públic el 13 d’Abril de 2003 en un concert a la col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona.

Com a entitat recull el testimoni de la gran tradició musical de Cardona, que des de sempre s’ha encarregat d’amenitzar les festes locals. S’hi reuneixen músics de totes les edats i joves alumnes de l’escola de música, arribant a la cinquantena de membres.

Tenen un repertori variat i musicalment atractiu, amb una atenció especial a la música d’arrel catalana.

La Banda de Cardona ha actuat també a les festes majors de Súria i Solsona, als carnavals de Torà i de Vilanova, a les festes dels traginers de Balsareny i a les festes de Santa Tecla de Tarragona.

Els Administradors de la Festa Major 2016 han presentat en el mateix acte, els cartells festamajorencs per als establiments col·laboradors. La proposta que l’estudi Rufus ha fet aquest any és la de sis originals, amb imatges de diferents elements del seguici festiu. Segons han explicat els administradors, aquests cartells també es posaran a la venda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: