Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte RTV Vilafranca ofereix en directe la Diada d’homenatge a Jan Julivert

La diada tindrà lloc aquest dissabte a les sis de la tarda a la carretera del Doctor Robert, amb els Verds, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Nens del Vendrell.

Després de la desaparició el 1972 del concurs Anxaneta de Plata,

que se celebrava per Sant Fèlix a Vilafranca, i el desacord amb les

bases del concurs de Tarragona del mateix any 1972, la colla de la capital del Baix Penedès va voler convocar un concurs al Vendrell a l’octubre.

La no assistència d’algunes colles punteres va transformar la diada

en exhibició. Una diada que els Nens van convertir en homenatge

al seu cap de colla Jan Julivert. Ara la colla celebra 90 anys d’història i ha cregut oportú recuperar aquesta diada tan especial i centrar el seu homenatge no només al Jan Julivert, sinó també a tots els Nens que han portat la colla fins a aquesta celebració. La II Diada d’Homenatge a Jan Julivert representa l’esdeveniment central dintre dels actes del 90è. Aniversari dels Nens del Vendrell. La diada serà retransmesa en directe tan per Ràdio Vilafranca com per Penedès TV. L’ordre d’actuació serà 1r. els Nens del Vendrell, 2n. Castellers de Vilafranca, 3r. Colla Joves Xiquets de Valls i 4rt. Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Hi haurà cinc rondes, per evitar així el fet que una colla faci dos intents d’algun castell a una mateixa ronda. Les colles que deixin algun castell en intent o intent desmuntat tindran dues rondes addicionals per acabar de completar els 3 castells que conformen la diada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: