Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Animal i Ebri Knight actuaran la nit del 31 a la Festa Major de Vilafranca

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2016 han anunciat que la nit del 31 d’agost hi haurà concert a la plaça de Jaume I, davant del Palau Baltà, amb els grups Animal i Ebri Knight.

Animal és una proposta que combina pop, reggae i soul. Aquest any han publicat el seu primer treball discogràfic anomenat ‘Més enllà de les paraules’. ‘Només amb tu’ va ser el primer videoclip de la banda que també s’inclou dins aquest primer disc i en el qual hi apareixen artistes com Txarango o La Pegatina.

D’altra banda, des d’Argentona, els Ebri Knight interpreten des de fa temps el que defineixen com a folk-rock en català. Una combinació que buscava des d’un principi barrejar l’estil de la música celta irlandesa amb la contundència del punk i rock. Els seus últims treballs discogràfics han estat: ‘Tonades de fa temps’, ‘La palla va cara’ i ‘Foc!’ L’any 2014 van ser guardonats amb el Premi Enderrock al millor disc de folk i noves músiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: