Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes de l’Arsenal exposen els seus treballs pictòrics relacionats amb el vi

Coincidint amb el Vijazz es va inaugurar l’exposició titulada Art al Vi‐dre. Es tracta d’una exposició original, única i amb vessant solidària.

Vint artistes vinguts de la mà de la galeria d’art “i le gallery” de Sitges, hi exposen els seus treballs de pintura a l’oli, acrílic, gravat i art conceptual, entre d’altres, en ampolles de vidre. Es tracta d’unes gairebé 200 ampolles amb temàtiques diferents, la majoria d’elles creades expressament per aquesta exposició, i acompanyades d’un quadre que representa a cada artista.

A a mostra, però, també s’hi pot veure el producte solidari elaborat per Vins i Caves Ferré i Catasús. Es tracta de dos vins: el “Pescallunes” i l’”Atrapaestels”. Aquest darrer el van crear els alumnes de gràfica impresa de l’Arsenal que tenen una triple vinculació amb els cellers. A banda d’aquesta  etiqueta, també fan tallers de pintura al vi durant les visites enoturístiques i estan prepararan una joia relacionada amb els seus productes.

Actualment, prop d’un 80% del treball que fan els alumnes són projectes reals, és a dir que tenen una aplicació directa. Aquest amb Ferrer i Catasús és un exemple més de la voluntat de l’escola perquè els alumnes s’enfrontin amb la realitat.

L’exposició estarà oberta fins el 7 d’agost en l’horari habitual de la sala, és a dir, de dijous a dissabte de 18h‐ 20h i els diumenges i festius de 12h‐14h i de 18h‐20h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: