Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adam Martín ha estat el primer protagonista del cicle de Tertúlies a la Terrassa de Vinseum

La tercera edició d’aquest cicle d’estiu que organitzen conjuntament la llibreria La Cultural, Vinseum, la Biblioteca Torras i Bages i Ràdio Vilafranca ha començat amb molt bon peu.

I amb èxit de públic que omplia la terrassa i alhora també que es va interessar per les explicacions que va donar l’escriptor i periodista Adam Martín.

Adam Martín és autor del llibre “Mans”, una reivindicació de la vida manual. Es tracta d’un llibre que proposa fórmules per viure millor, evitant l’estrès.

Basant-se en diversos estudis científics l’autor remarca que les mans humanes han permès evolucionar com a espècie, però ara sembla que el món digital ho ha envaït tot, i ja no tenim ni temps ni ganes de fer res.

La proposta d’Adam Martín és que continuem fent servir les mans, escrivint, amb cal·ligrafia, fent mitgeta, treballant el fang o cuinant, amb allò que més ens agradi. Una activitat que està demostrat científicament que ajuda a fer funcionar millor el cervell.

 

L’acte s’estructura en una primera part en format entrevista i a la segona meitat en una tertúlia amb el públic.

Es retransmet en directe per Ràdio Vilafranca a dos quarts de nou del vespre i es pot escoltar en reposició dissabte a les 12 del migdia i diumenge a les dues de la tarda.

El proper dimecres serà el torn del segon llibre, “La revolució que ara toca” de Pau Riba, que serà entrevistat per el locutor de Ràdio Vilafranca Pep Vergés.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: