Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

9 vilafranquins tornaran a gaudir dels actes de Festa Major des del balcó de la Casa de la Vila

Com ja és habitual, 9 ciutadans vilafranquins podran seguir els actes de la Festa Major els dies 29, 30 i 31 d’agost des d’aquesta posició privilegiada.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha explicat que la iniciativa pretén, per vuitè any consecutiu, que l’Ajuntament “sigui la casa de tots”. Regull també ha destacat per quin motiu es torna a potenciar aquesta iniciativa.

Les butlletes per participar-hi es podran trobar a partir de dijous dia 30 de juny al vestíbul de l’Ajuntament, on també hi haurà l’urna per dipositar-les. Poden participar-hi totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d’edat a data de 29 d’agost. Només es permet omplir una butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades completades. Per poder optar a pujar al balcó durant la Festa Major, és requisit indispensable no haver estat mai ni regidor, ni administrador de la Festa, ni pregoner, ni haver guanyat el mateix sorteig altres anys.

Regull creu que ser a dalt el balcó permet una altra visió de la Festa.

El nombre de persones que participen en el sorteig habitualment són unes 400 persones. L’any 2014 es va arribar a les 529 sol•licituds i l’any passat van ser 393.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: