Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 6a temporada del “Músics d’aquí” acaba amb la voluntat de donar a conèixer més músics

Un dels programes que conformen la programació de Penedès Televisió és el “Músics d’aquí”.

És un programa que conversa amb alguns dels músics del nostre territori, el Penedès, i que pretén explicar les trajectòries d’aquests. El “Músics d’aquí” ha acabat darrerament la seva sisena temporada en emissió i el presentador del programa, Paton Soler, es mostrava satisfet del resultat final, destacant que també té un component divulgatiu.

Durant aquesta sisena temporada, han passat pel programa músics com, per exemple, els cantants Àlex Vendrell i Cecília Mestres, Marc Bala, de Copa Lotus o els músics i professors Sergi Raya, Laia Galofré i Carles Sanz. Les entrevistes conduïdes per Paton Soler, tal i com reconeixia ell mateix, són converses tranquil•les sense ser cap interrogatori forçat. Segons destacava Soler, l’ambient del programa és molt distès.

Paton Soler ja ha començat a preparar la setena temporada del “Músics d’aquí” i revela que ja té una llista provisional amb alguns dels artistes que vol convidar. Segons Soler, el Penedès és una comarca amb molts músics i molt bons. Al llarg de les 6 temporades han passat pel programa un total de 64 músics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: