Divendres, 13 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

45 alumnes que han participat en els Plans de Transició al Treball han rebut els seus diplomes

La Fassina acollia aquest dimecres l’acte de final de curs dels tres cursos del Pla de Transició al Treball que s’ha estat desenvolupant un any més a Vilafranca.

Promogut des de l’Àrea d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament conjuntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i el suport de la Diputació, s’ha donat formació a un total de 45 alumnes repartit en tres grups de 15 alumnes cada un.
Com destaca la cap del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament, Montse González, es tracta d’uns cursos que tenen una molt bona valoració per part dels alumnes participants, i que omplen les 15 places amb que estan dotats cada any.
El perfil dels participants és de joves que no tenen l’ESO, i que gràcies a aquesta formació bé decideixen reprendre els seus estudis, o bé s’incorporen al mercat laboral. Els alumnes s’han pogut formar en tècniques de venda, auxiliar de mecànica i viver i jardins.
En aquest acte a la Fassina hi participava el coordinador territorial de Formació Professional del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Jordi Granel, que va encoratjar els participants a continuar formant-se i estudiant.
Entre les empreses col·laboradores hi ha Fenstar, dedicada als tancaments d’alumini. El seu gerent, Francesc Córdoba, comentava estar satisfet de l’experiència, i convençut de la seva continuïtat.
Per part dels alumnes participants la valoració era també positiva, considerant que la formació rebuda i la possibilitat de realitzar pràctiques a les empreses eren valors a tenir en compte.

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria

Penedès Televisió

23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
L'entrevista
Josep Alsina, exdirector de SERCOM
00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: