Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Per el 40è aniversari del pessebre vivent de Les Gunyoles es farà una representació d’estiu

Aquest any, el Pessebre de les Gunyoles fa 40 anys d’una llarga trajectòria d’un pessebre diferent, amb la peculiaritat d’escenificar-lo en un entorn natural i on la majoria d’escenes són parlades.

Aquests 40 anys de pessebre ininterromputs els volen celebrar fent un acte també diferent i que cridi l’atenció.

Es tracta d’un Pessebre en ple estiu.

El faran el divendres 8 i dissabte 9 de Juliol a les 10 del vespre. Amb la fresqueta de l’estiu, però sense el fred de l’hivern.

En principi es faran dues sessions seguides cada dia, i si hi hagués molta afluència de públic es faria una tercera sense problema, ja que com a l’hivern, poden fer els passes simultanis.

Les entrades es poden comprar allà mateix, mitja hora abans de començar l’espectacle o també anticipadament per internet a la pàgina web de www.enoturismepenedes.cat.

El preu de les entrades, al ser un acte festiu també serà més econòmic que per Nadal. Els nens de 6 a 12 anys 3€ i a partir de 12 anys 5€.

Es representarà el pessebre igual que per Nadal però amb alguna que altra sorpresa, com per exemple, la participació de diferents persones del teixit social i cultural del Penedès, com ara la Marina Mestres, la Clara Cols, l’Anna Roig, el Marcel Surià, el Paton Soler, el Quique Moya dels caballitos, el Jaume Montané i el director artístic del Pessebre, Toni Regueiro. On tots ells faran d’actors i actrius per un dia al pessebre de les Gunyoles.

També el dissabte, al finalitzar les actuacions d’aquell dia, s’ha organitzat un concert amb el grup Gina&thetonics gratuït i obert per a tothom. Amb

una barra amb preus populars.

A part, s’ha creat un logo identificatiu per a aquest any, que l’utilitzaran per a tots els actes especials de celebració del 40è aniversari.

I per últim, es farà un concurs, a través de la pàgina del facebook de Turisme Avinyonet on, compartint el cartell, s’entrarà al sorteig per aconseguir entrades gratuïtes per venir a gaudir del pessebre a l’estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: