Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

370 persones han assistit al 8è sopar solidari per la lluita contra el càncer de Vallformosa

La Fundació Vallformosa va celebrar divendres el Sopar solidari per la lluita contra el càncer.

L’acte forma part de la responsabilitat social corporativa de les caves penedesenques i compta amb la participació de diferents entitats, empreses i particulars. També és un homenatge a Martí Via, director d’operacions que va morir fa vuit anys després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia. El presentador de l’acte va ser el periodista de Catalunya Ràdio Pere Escobar.

La presidenta de la fundació Vallformosa, Queta Domènech, es va mostrar satisfeta amb el resultat d’aquest sopar solidari i va agrair a totes les entitats col·laboradores el seu suport.

Des del 2007 l’entitat manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia i l’any 2011 s’hi va sumar l’associació Ampert.

Els diners recaptats aniran destinats: el 80% a l’Institut Català d’Oncologia i el 20% a Ampert per finançar dos projectes. El primer és del projecte de l’ICO sota el lema “Impacte del Programa Conviure amb el càncer en la qualitat de vida dels pacients i familiars”.
El següent projecte és finançar el transport que ofereix Ampert a malalts de càncer i que els porta des del seu domicili fins al Duran i Reynals, on reben les sessions de radioteràpia.
La directora general de l’ICO Candela Calle explicava la funció de l’institut des que col·laboren amb la Fundació Vallformosa.

Per tancar la nit solidària, es va oferir un concert final de festa amb l’actuació del grup musical Màia.

Comentaris

  1. Enhorabuena a Vallformosa y a la impulsora de su Fundació Queta Domènech por esta fantástica acción solidaria a favor de pacientes y familias afectados por el cáncer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: