Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

13 ciclistes recorreran 800 quilòmetres de Bormio fins a Novo Mesto

13 ciclistes penedesencs afrontaran a partir de dissabte 16 de juliol, els 800quilòmetres que separen les ciutats de Bormio (Itàlia) i Novo Mesto (Eslovènia) .

Ho fan tot travessant bona part dels Alps italians, els Dolomites, en la tercera Volta de l’Agermanament, aquest 2016, després de completar les Voltes de Bühl (2003) i Melzo (2010).
Un any més Vallformosa ha patrocinat els uniformes dels ciclistes penedesencs. Precisament divendres passat, aprofitant el lounge que el celler de Vilobí tenia al Vijazz, va tenir lloc la presentació oficial de l’equip.
L’any 2003 van ser 28 els ciclistes que van fer la ruta fins a Bühl, a Alemanya, el 2010, 15 van desplaçar-se fins a Melzo, a Itàlia, i ara seran un total de 13 els ciclistes que faran la Volta fins a Novo Mesto, a Eslovènia, tres de les quatre ciutats agermandes amb Vilafranca.
Els participants són Imma Borrell, Lluís Garcia, Ton Trullàs, Jaume Rafecas, Jaume Montserrat, Josep Jacas, Dionisio Ferrer, Harald Ebinger, Joan Rius, Rafel Santacana, Josep Ricarte, José Manuel Ibáñez i Ricard Rafecas, tots ells amb el suport de Santi Palau, que anirà al volant del cotxe escombra.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: