Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vintena de veïns de La Granada es concentren cada dimecres en solidaritat amb els refugiats

Ahir els veïns van fer la 7a concentració i posterior acampada

La Granada  té una mica més de 2.000 habitants i la iniciativa reuneix habitualment al voltant d’una vintena de veïns, que es concentren a les 8 del vespre, davant l’ajuntament i llegeixen un manifest.

El Rafa Higueras, membre de La Granada Solidaris explica els motius que els han portat a tirar endavant aquesta acció reivindicativa. Un cop s’ha dut a terme la concentració davant de l’ajuntament i s’ha llegit el manifest una part dels participants marxa cap a casa i l’altra acampa al costat del centre cívic on hi passa la nit. Les concentracions i acampades van començar a finals d’abril i els organitzadors asseguren que ho continuaran fent el temps que calgui, mentre tinguin forces.

 

Veïns provinents de diferents col·lectius vinculats al món de la cooperació i la solidaritat van iniciar aquesta activitat preocupats per les imatges que arribaven de la situació dels refugiats i per l’apatia de les autoritats. Els acompanya a la concentració una pancarta que resa “La Granada solidària amb els refugiats. Concentració i acampada tots els dimecres a les 20h”.

Comentaris

  1. rafa higueras

    Ens agradaria que aquesta iniciativa fos secundada per altres similars arreu de tot Catalunya i de tot l´estat.
    No podem romandre de braços creuats davant el patiment i la humiliació de mil.lers de persones.
    No podem permetre que passin aquestes coses en l Europa del S. XXI

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: