Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El V Premi Dolors Calvet de composició per a piano és pel canari Ernesto Mateo

Dissabte va tenir lloc a Vinseum el lliurament del V Premi Dolors Calvet de composició per a piano.

Amaya Álvarez Herrera, néta de Dolors Calvet, va ser l’encarregada de fer l’entrega del premi. El guanyador va ser Ernesto Mateo, resident de Gran Canaria. L’artista es mostrava satisfet amb l’atorgament del premi.

La novetat d’aquest any és que el 80% de la participació van ser dones. A més, aquest any els treballs provenen de diferents zones d’arreu d’Espanya i de l’estranger.

L’obra guanyadora quedarà dipositada a l’Arxiu Musical de Vinseum i s’editarà el proper any 2017 per l’editorial DÍNSIC. Durant l’acte es van estrenar dues sardaners de Dolors Calvet interpretades per la Cobla Catània. El grup va interpretar les obres Vilafranca i La nostra anella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: