Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelavit aposta pel Penedès Nord amb la voluntat de generar activitat econòmica i ocupació

Torrelavit aposta pel Penedès Nord amb la voluntat de generar activitat econòmica i ocupació

El Penedès Nord és una demarcació territorial integrada per nou municipis del nord de l’Alt Penedès.

Els municipis són Sant Sadurní d’Anoia, Gelida, Mediona, el Pla del Penedès, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Subirats i Torrelavit. Té la finalitat de dinamitzar econòmicament la zona i, en conseqüència, millorar el benestar de la seva població, uns 34.000 habitants.

L’Ajuntament de Torrelavit s’ha bolcat en aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia amb la voluntat de generar activitat econòmica i posar en valor el patrimoni del municipi. L’Alcalde, Ramon Riera, ha recordat que els municipis del Penedès Nord ja treballen plegats en iniciatives com el Camí del Riu. Segons Riera, “sense activitat econòmica i ocupació no es podran generar els ingressos que permetin mantenir l’estat del benestar”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: