Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La taxa d’atur a l’Alt Penedès ha baixat per sota del 15%

La comarca de l’Alt Penedès acumula diversos mesos amb dades d’atur a la baixa de forma positiva.

En concret a 31 de maig s’ha tancat amb 6.697 aturats, el que suposa una baixada de 227 persones respecte del mes anterior. Això significa també baixar la taxa d’aturats per sota del 15%, en concert amb un 14’7%.

Si mirem les xifres de la capital de comarca, Vilafranca també ha viscut bons registres en els darrers mesos. Respecte del mes d’abril s’ha baixat la llista en 166 persones menys i en data a 31 de maig s’ha tancat per sota dels 3.000 aturats amb 2.898 persones a l’atur, el que suposa una taxa del 16’6%..

A Sant Sadurní són 585 els aturats, 31 persones menys que el mes d’abril, als Monjos hi ha 493 aturats i a Gelida 477.

En una perspectiva interanual, de maig a maig, es veu una evolució molt positiva d’aquestes xifres, perquè al conjunt de la comarca s’ha reduït la llista d’aturats en 1.051 persones si comparem les dades del maig de 2015 amb les d’aquest darrer mes de maig, i pel que fa a Vilafranca la reducció ha estat de 467 persones en un any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: