Dissabte, 28 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre la convocatòria per a participar al campament internacional de joves a Bühl

Enguany, el campament tindrà lloc a la ciutat alemanya de Bühl del 28 de juliol al 5 d’agost.

La trobada va dirigida a joves d’entre 15 i 17 anys complerts, residents a Vilafranca i que tinguin coneixements demostrables d’anglès. Cada ciutat participant al campament enviarà una delegació de 5 joves més 1 monitor.

La data límit per a les inscripcions és el divendres de la setmana vinent. Els interessants hauran de fer arribar un currículum amb les dades completes, l’acreditació del nivell d’anglès, fotocòpia del DNI, fotocòpia de la Targeta Sanitària Europea i el volant d’empadronament a Vilafranca. La documentació s’ha d’entrar al Registre General de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Un cop finalitzat el període d’inscripcions i en el cas que hi hagi més joves dels requerits, es farà un sorteig públic. En cas que hi hagi sorteig, es farà el 14 de juny en un equipament municipal.

Un cop seleccionats els participants, caldrà fer una reunió de grup amb els monitors per concretar aspectes organitzatius previs. Per assistir a la reunió serà necessari haver fet el pagament dels 300€ requerits per a participar a la trobada.

Per a més informació es pot trucar al Servei de Relacions Internacionals, al 93 818 01 37.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: