Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugurarà a la Capella de Sant Joan l’exposició “M’enCANTA L’Espinguet 50anys”

La innauguració té lloc demà a les 20h.

A L’Espinguet estan de festa, ja que enguany fan cinquanta anys.

Per celebrar-ho i durant tot aquest curs fan un seguit d’actes que van començar amb una trobada d’ex directors, el musical Peter Pan, un sopar d’ex cantaires i el tradicional concert per Sant Jordi on aquest any hi van participar també els excantaires.

Ara arriba l’hora de l’exposició. A través d’imatges es vol mostrar que tot i l’evolució constant del món que ens envolta i també de la societat,  el treball pel qual va iniciar-se l’Espinguet, és tant vàlid i necessari ara com quan va fundar-se.

A l’exposició, la música hi serà molt present, i s’hi podran escoltar diferents cantates que s’han fet durant aquests anys.

El Cor Infantil l’Espinguet va ser fundat l’any 1965 per membres de l’Agrupació Folclòrica amb la finalitat que els infants gaudissin de la música mitjançant el cant coral. Des d’aleshores, aquesta tasca ha estat ininterrompuda. Al llarg d’aquestes cinc dècades, al voltant de 700 vilafranquins i penedesencs han estat protagonistes de la seva història i han fet possible que cinquanta anys després de la fundació, aquest petit gran cor continuï tenint l’esperit musical intacte i moltes ganes de tirar endavant. L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 19 de juny. El mateix diumenge , 19 de juny, a les 12 del migdia, l’Espinguet oferirà un concert molt especial amb la col·laboració de la coral El Serral de Lavern i el Petit Vailet de la Múnia.

I com a cloenda del curs, hi haurà un intercanvi amb el cor ‘Estonian Radio Girls Choir’ d’Estònia, que són un grup de 38 noies d’entre 13 i 15 anys que vénen a Catalunya a participar al festival de Cantonigròs i que faran intercanvi amb l’Espinguet els propers 12,13 i 14 de juliol a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: