Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat públicament la delegació territorial de Súmate de la Vegueria Penedès

El nou President Nacional de l’Associació Súmate, José Maria Clavero, ha acompanyat l’acte de presentació pública de la delegació territorial a l’Escorxador de Vilafranca.

Albert Carrasco, coordinador territorial de la Veguera Penedès, va presentar altres membres de la Junta comarcal de Súmate, com per exemple el regidor vilafranquí d’ERC, Josep Álvarez, o la directora de l’escola de música dels Monjos, Mar Navarro.

La territorial està en procés de constitució, amb una junta provisional i una trentena de socis. El seu delegat, Albert Carrasco, assenyala que porien arribar properament als 60 socis, amb l’objectiu de treballar des del Penedès per una nova república catalana.

 

L’acte va servir també per presentar a Vilafranca al nou president i la nova orientació de l´entitat. El passat mes d’abril José Maria Clavero va rellevar Eduardo Reyes al capdavant de l’entitat. Però a la mateixa assemblea es van renovar també els estatuts de l’entitat, es va marcar l’objectiu directe d’una nova república catalana amb caràcter social.

El president de Súmate remarca que l’entitat ha acordat també un codi ètic d’actuació dels seus representants i que treballen per assolir un nou país integrador de cultures

En les properes setmanes es faran actes per explicar les propostes comarcals. A Vilafranca es preveu anar barri per barri i també es convocaran actes a les diferents comarques corresponents a la Vegueria, és a dir al Garraf, Alt i Baix Penedès i l’Anoia. Una de les primeres cites serà el proper 15 de juny amb un acte a l’Escorxador de Vilafranca en el que es convocarà a representants de partits polítics.

Per contactar amb la territorial us podeu adreçar a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: