Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní impulsa un projecte per al foment de l’ocupació de locals comercials buits

Sant Sadurní impulsa un projecte per al foment de l’ocupació de locals comercials buits

Som Sant Sadurní i el Servei de Turisme i Comerç de l’Ajuntament estan treballant en el Projecte, una iniciativa per fomentar l’ocupació de locals buits i propiciar la recuperació comercial de la vila

Es tracta d’utilitzar espais actualment en desús com a aparadors rotatius al servei dels comerciants, que hi podran mostrar i exposar la seva activitat comercial i utilitzar-los com a eina de promoció del sector. Aquest projecte rep el suport de la Diputació de Barcelona.
“Estic lliure. Ocupa’m” neix de la necessitat de reduir la discontinuïtat de l’eix comercial, augmentant l’atractiu i l’oferta del centre i afavorint l’ocupació de locals buits de llarga durada. El primer pas ha estat fer una valoració dels locals actualment en desús susceptibles d’habilitar aparadors temporals.
La primera fase del projecte, desenvolupat durant el primer trimestre de l’any, es concreta amb la prova pilot en el local situat al carrer Dr. Escayola 12. Aquest local, cedit per la propietat, estarà al servei dels comerços i empreses adherides a Som Sant Sadurní fins que es llogui o vengui per la implantació d’una nova activitat comercial i mentre duri la vigència del conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament de la vila.
Les empreses interessades en ocupar temporalment aquest espai per mensualitats hauran de fer la sol·licitud per escrit a Som Sant Sadurní per mitjà d’un formulari al correu . Els espais s’atorgaran per rigorós ordre de sol·licitud; s’han previst tres tarifes en concepte d’ocupació d’espai publicitari segons l’època de l’any.

Comentaris

  1. Joan PC

    Més val que posin ordre en les finques cobertes per la vegetació salvatge i les tanques i portes fetes pols. La lletjor i la cutreria ens envaeix

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: