Dissabte, 3 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní celebra aquest diumenge la Festa del Medi Ambient

Emmarcat en els actes de celebració de la Setmana de la salut de les dones, Sant Sadurní ha organitzat un seguit d’activitats vinculades a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

La jornada començarà a les 8 del matí amb una caminada popular pel primer tram del Camí del Riu. La sortida serà a la Plaça Manuel Raventós i l’activitat està organitzada pel servei de Salut i el Club Trekking de Sant Sadurní.

Després de la caminada al voltant de les 10 hi haurà un esmorzar saludable al Barri Sant Llorenç. Tot seguit començarà la Festa del Medi Ambient, amb un rally ambiental, un taller infantil i concurs sobre les bones pràctiques ambientals. A més, també hi haurà diverses accions destinades a assessorar i conscienciar en la sostenibilitat. La jornada es clourà amb la paella popular al mateix barri de Sant Llorenç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: