Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí recorda el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI amb una novel·la i una obra de teatre

Es presenta la novel·la gràfica Transito i l’obra de teatre fòrum La Perruca, els 27 i 28 de juny respectivament.

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, creada aquesta legislatura, ha organitzat per primera vegada la commemoració al municipi del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Serà els propers 27 i 28 de juny, amb la presentació de la novel·la gràfica “Transito”, de Ian Bermúdez, i la representació del Teatre Fòrum “La Perruca”, de Nus Teatre.
“Transito” és una novel·la gràfica escrita pel sadurninenc Ian Bermúdez i il·lustrada per David Cantero, que parla sobre la transsexualitat, les possibilitats que hi ha en aquest camí, de com ser-ho de la manera que es vulgui i de la recerca de la felicitat. Es presentarà dilluns 27 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, a la Sala Polivalent de Sant Martí Sarroca.
Dimarts 28 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, la sala de El Centre, acollirà el Teatre Fòrum sobre identitats de gènere “La Perruca”, de Nus Teatre. L’obra es basa en el conte “La perruca de Luca” i tracta sobre la història d’un nen que arriba a l’escola amb una perruca i els i les companyes de classe es riuen d’ell. És un acte per a tots els públics organitzat amb la col·laboració de El Centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: