Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Rosell participa en la recepció a Barcelona amb motiu de la Festa Nacional de l’Uruguai

Rosell participa en la recepció a Barcelona amb motiu de la Festa Nacional de l’Uruguai

El seminari de Cooperació Internacional Vinseum-Canelones celebrat a la Fassina va iniciar la relació Sant Sadurní i Canelones.

L’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, va assistir el passat 15 de juny a la recepció que va tenir lloc al Liceu de Barcelona amb motiu de la festa Nacional de l’Uruguai, convidada per l’ambaixador Francisco Bustrillo Bonasso i la Cònsol Noèlia Martinez Franchi.
Arran del seminari de cooperació Internacional Vinseum-Canelones celebrat a la Fassina el mes d’abril, i que va comptar amb la presència de la Cònsol i de representants municipals i empresarials d’aquest municipi de l’Urugai, s’ha iniciat una relació entre Sant Sadurní i el municipi de Canelones que s’espera que permeti donar a conèixer Sant Sadurní, el Penedès i el cava en aquest país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: