Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC qualifica el primer any de govern a Sant Sadurní d’improvisació i descoordinació

A través d’un comunicat, el PSC de Sant Sadurní explica que després d’un any, CIU i ERC encara no han fet públics els seus acords, les seves prioritats, ni el full de ruta per al municipi.

Consideren què, possiblement la manca de coordinació existent i manifesta entre els dos grups municipals que formen el govern dificulti l’entesa sobre les prioritats i objectius d’aquest mandat. La descoordinació és tal, diuen des del PSC, que en moltes ocasions el grup municipal d’ERC desconeix les accions portades a terme pel grup municipal de CIU, i a l’inrevés.
Aquesta improvisació consideren des del PSC s’ha manifestat de forma reiterada en aquest darrer any en accions com l’eliminació dels Patronats i l’externalització de la Casa dels Avis, que ni tan sols estaven recollides en els programes electorals de CIU i ERC. També consideren que s’ha vist en l’aprovació dels Pressupostos Municipals, la construcció de la segona fase del Centre Cultural, o inclús en accions menors i puntuals com la realització del “Teatro de los Sentidos” on, deu dies abans de la seva presentació, el govern afirmava que no es portaria a terme.
La manca d’uns objectius clars i d’un full de ruta per aconseguir-los, fa perdre pistonada a Sant Sadurní com a co-capital de la comarca, i redueix visiblement la seva projecció com a Capital del Cava. En aquest sentit, diuen els socialistes, aquest govern viu encara dels rèdits del treball que el PSC vam iniciar, com s’ha vist recentment en la promoció econòmica del Penedès Nord, i no ha iniciat cap acció de govern innovadora, que aporti valor afegit als veïns de Sant Sadurní.
Davant d’aquest immobilisme, el PSC ha continuat aportant iniciatives com demanar una actuació de millora del mercat, com a motor de promoció econòmica i turística, treballar perquè la vila disposi d’un espai obert multifuncional, realitzar els vestidors del camp de futbol i posar en marxa el projecte de dinamització del comerç local “Aixecar Persianes”, entre d’altres.
Sant Sadurní, finalitza el PSC, necessita un lideratge clar, uns objectius ben definits, una planificació real que ens permeti abordar les deficiències que té, i el consens necessari per desenvolupar-ho.
Un any de govern demostra, sentencien, que CIU i ERC no estan capacitats per entomar aquestes responsabilitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: