Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP es compromet a eliminar el peatge de l’autopista AP-7 si governa l’Estat a partir del 26J

Dolors Montserrat, candidata número 4 del PP per la província de Barcelona, remarca la importància de les eleccions de diumenge.

Dolors Montserrat, acompanyada del regidor de Sant Sadurní, Carles Jiménez i de la presidenta comarcal del PP, Dolors Morera, va convocar ahir als mitjans de comunicació a la rotonda de l’entrada centre a l’autopista a Vilafranca. Allà va voler llençar tres missatges pels quals les eleccions del diumenge són molt importants.

En primer lloc va dir que el PP és l’únic partit que porta al seu programa electoral l’eliminació dels peatges de les autopistes.

En aquest sentit el compromís és de no renovar les concessions de les autopistes i eliminar els peatges quan s’esgoti el temps de concessió. En el tram de l’AP-7 de València a Tarragona és l’any 2019, i en el tram de Tarragona a la Junquera el 2021. També va criticar la Generalitat per la pràctica dels peatges a l’ombra, com és el cas de la carretera C-15 que estarem pagant entre tots els catalans de forma encoberta.

Un segon aspecte que Montserrat remarca és el fet que diumenge es planteja o un govern del PP amb Mariano Rajoy, o un govern de Podemos amb Pablo Iglesias. Per això demana el vot a totes aquelles persones que vulguin evitar que Podemos arribi al govern.

Finalment Dolors Montserrat també ha demanat que diumenge no es perdi ni un sol vot al Penedès. Que tothom que ja els va votar al desembre hi torni i que els que no els van votar i no volen un govern d Pablo Iglesias ho facin ara perquè, com va recordar a Catalunya a les anteriors eleccions va ser En Comú Podem qui les va guanyar.

 

 

 

PP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: