Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local ha detingut al presumpte autor de tres incendis provocats al barri de a Girada

A tres quarts de set de la tarda del passat dijous la Policia Local va rebre una trucada del 112 alertant d’un incendi al carrer Priorat on s’estava cremant el bruc de la tanca d’un immoble.

Era una trucada del 112 alertant d’un incendi al carrer Priorat on s’estava cremant el bruc de la tanca perimetral els immobles de la rambla de la Generalitat 52-54.

Mentre les patrulles de la Policia Local es dirigien al lloc es va rebre una altra trucada informant de incendi del bruc de la tanca del c/ Camí del Parquet amb la rambla de la Generalitat.

En arribar al lloc una patrulla va localitzar un altre incendi que afectava el bruc, uns arbres i un fanal decoratiu de l’interior de la zona privada al c/ Terra Alta.

Mentre els agents i un grup de veïns estaven intentant apagar els focs un veí va informar que havia vist un grup de quatre joves i que un d’ells havia estat el que havia calat foc.

Amb les dades facilitades els agents van començar a buscar pels carrers del voltant donant com a resultat la localització i identificació dels quatre nois, tots ells menors d’edat dels quals un coincidia plenament amb les característiques facilitades pels testimonis.

En l’escorcoll efectuat se li van trobar dos encenedors a la butxaca dels pantalons i quatre encenedors més a la bossa que portava. Amb tots aquests indicis es va procedir a la detenció del jove.

Els focs van ser apagats pels bombers que van presentar-se immediatament al lloc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: