Dijous, 22 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local deté un home per violència de gènere a Vilafranca

Dijous passat a la tarda, al carrer Sant Jocund, els agents van atendre una dona amb diverses ferides i contusions.

La víctima va explicar als agents que el seu marit l’havia agredida i havia marxat del domicili. A causa de les ferides, va ser atesa per personal sanitari i traslladada a l’Hospital Comarcal. La Policia Local i Mossos d’Esquadra van posar en marxa un dispositiu que va acabar localitzant i detenint l’agressor al carrer Santa Digna.

D’altra banda, també dijous, la Policia Local va detenir dos conductors per donar positiu al control d’alcoholèmia. En el primer cas els agents van aturar una dona per conduir de manera temerària al Molí d’en Rovira. Els agents la van denunciar per donar positiu per alcoholèmia.

En el segon cas, al barri de la Girada, el conductor d’un vehicle es van saltar dues senyals d’STOP. En aturar-lo, van observar també símptomes d’alcoholèmia i li van fer la prova. El resultat va ser que multiplicava per quatre la taxa permesa, motiu pel qual se li va imputar un delicte contra la seguretat viària.

D’altra banda, dijous,  també van detenir un home que demanava almoina de manera agressiva en un supermercat de l’avinguda de Tarragona. L’home tenia ordre de detenció anterior i el van traslladar a les dependències de la Policia Local.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
06:30
La Cripta
Mossèn Xavier
07:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: