Diumenge, 8 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local deté un home per violència de gènere a Vilafranca

Dijous passat a la tarda, al carrer Sant Jocund, els agents van atendre una dona amb diverses ferides i contusions.

La víctima va explicar als agents que el seu marit l’havia agredida i havia marxat del domicili. A causa de les ferides, va ser atesa per personal sanitari i traslladada a l’Hospital Comarcal. La Policia Local i Mossos d’Esquadra van posar en marxa un dispositiu que va acabar localitzant i detenint l’agressor al carrer Santa Digna.

D’altra banda, també dijous, la Policia Local va detenir dos conductors per donar positiu al control d’alcoholèmia. En el primer cas els agents van aturar una dona per conduir de manera temerària al Molí d’en Rovira. Els agents la van denunciar per donar positiu per alcoholèmia.

En el segon cas, al barri de la Girada, el conductor d’un vehicle es van saltar dues senyals d’STOP. En aturar-lo, van observar també símptomes d’alcoholèmia i li van fer la prova. El resultat va ser que multiplicava per quatre la taxa permesa, motiu pel qual se li va imputar un delicte contra la seguretat viària.

D’altra banda, dijous,  també van detenir un home que demanava almoina de manera agressiva en un supermercat de l’avinguda de Tarragona. L’home tenia ordre de detenció anterior i el van traslladar a les dependències de la Policia Local.

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna

Penedès Televisió

19:45
Carrers de Vilafranca
Plaça de la Verema
20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: