Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Policia Local deté un home per violència de gènere a Vilafranca

Dijous passat a la tarda, al carrer Sant Jocund, els agents van atendre una dona amb diverses ferides i contusions.

La víctima va explicar als agents que el seu marit l’havia agredida i havia marxat del domicili. A causa de les ferides, va ser atesa per personal sanitari i traslladada a l’Hospital Comarcal. La Policia Local i Mossos d’Esquadra van posar en marxa un dispositiu que va acabar localitzant i detenint l’agressor al carrer Santa Digna.

D’altra banda, també dijous, la Policia Local va detenir dos conductors per donar positiu al control d’alcoholèmia. En el primer cas els agents van aturar una dona per conduir de manera temerària al Molí d’en Rovira. Els agents la van denunciar per donar positiu per alcoholèmia.

En el segon cas, al barri de la Girada, el conductor d’un vehicle es van saltar dues senyals d’STOP. En aturar-lo, van observar també símptomes d’alcoholèmia i li van fer la prova. El resultat va ser que multiplicava per quatre la taxa permesa, motiu pel qual se li va imputar un delicte contra la seguretat viària.

D’altra banda, dijous,  també van detenir un home que demanava almoina de manera agressiva en un supermercat de l’avinguda de Tarragona. L’home tenia ordre de detenció anterior i el van traslladar a les dependències de la Policia Local.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
22:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna

Penedès Televisió

00:00
Eleccions municipals
Especial eleccions, en directe
00:30
Tremolors
Històries de la batalla de l'Ebre
01:00
Coses de salut
Medicina d'abans i ara / la salut dental

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: