Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PFI-Pla de Transició al Treball col·labora amb el Rebost Solidari de Vilafranca

El PFI-Pla de Transició al Treball col·labora amb el Rebost Solidari de Vilafranca

L’alumnat del curs d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball de Vilafranca, ha estat col·laborant amb el Rebost Solidari.

Durant la segona setmana del mes de juny l’alumnat ha dut a terme tasques d’atenció al públic, classificació d’aliments, control d’estocs, operacions de caixa i venda de productes al local del Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò, que té per objectiu distribuir aliments a les famílies necessitades.
L’estada formativa al Rebost Solidari ha resultat molt enriquidora per l’alumnat, ja que els ha permès posar en pràctica els coneixements adquirits al llarg del curs i, sobretot, apropar-se al món del voluntariat i gaudir d’una experiència de servei a la comunitat que ha deixat un impacte molt positiu en tot el grup.
La tutora i la professora tècnica del PTT agraeixen que els voluntaris del Rebost Solidari els hagin obert les seves portes per poder-hi col·laborar, i esperen poder continuar aquesta experiència els propers anys.
El PFI-PTT de Vilafranca és un programa adreçat a joves de 16 a 21 anys, que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i que, a curt termini, volen treballar o cursar un Cicle Formatiu de Grau Mitjà.
Està ubicat a l’Institut Alt Penedès i es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, l’Ajuntament de Vilafranca i, des del curs 2013-2014, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: