Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patronat de Vinseum aprova Joan Tarrada com a nou president del museu

El nom de Joan Tarrada ja s’havia posat sobre la taula fa setmanes però no va ser fins ahir quan es va escollir de manera oficial per substituir l’actual president, Josep Soler.

El Patronat de Vinseum es va reunir aquest dimecres per debatre el relleu a la presidència.

El mateix alcalde, Pere Regull, és qui li va fer la proposta fa uns mesos i ara Tarrada assegura que assumeix el càrrec amb molta il·lusió però també amb respecte i responsabilitat. Un dels seus objectius principals serà tirar endavant la segona fase de les obres de Vinseum per la qual cosa, assegura, caldrà treballar intensament per aconseguir tot el suport necessari.

 

Tarrada reconeix que, en un moment com l’actual, és difícil destinar diners a la cultura perquè l’aspecte social passa per davant però, tot i així, espera que Vinseum es converteixi no només en un museu de referència a Catalunya sinó a Europa.

Tot i que el Patronat va aprovar la presidència de Tarrada aquest dimecres el relleu oficial amb Josep Soler no es farà fins d’aquí a uns mesos, segurament cap al mes d’octubre.

Tarrada és l’actual president dels Tastavins Penedès, un càrrec que deixarà a finals d’aquest any després d’una dècada al capdavant. Independentment de la presidència de Vinseum, Tarrada ja tenia pensat deixar el càrrec per donar pas a gent nova al capdavant de l’Acadèmia. Les eleccions per escollir el nou president es faran, segurament, cap al mes de febrer de l’any vinent.

Cap dels dos càrrecs, ni el de president de Vinseum ni el de l’Acadèmia Tastavins, són remunerats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: