Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pallasso Anskari marxa a Grècia per “recollir els somnis” dels campaments de refugiats

El pallasso vilafranquí va ser ahir a la plaça de Santa Maria de Vilafranca per recollir els somnis de petits i grans a través dels seus dibuixos.

Anskari col·laborava d’aquesta manera amb la Plataforma Refugiats Penedès, que està programant tot un seguit d’accions amb la voluntat de conscienciar la ciutadania sobre el que estan passant les persones que fugen de conflictes com el de Síria.

El pallasso marxa dilluns cap a Grècia amb la idea d’entretenir i fer riure la gent que està vivint, en condicions precàries, als campaments de refugiats. Allà també recollirà “somnis” i els portarà de tornada al Penedès.

Anskari va voler agrair el suport que està rebent de la botiga Pim Pam per als seus projectes, així com l’ajut de tots els qui van participar al taller.

Aquesta recollida de somnis és una acció més de les programades per la Plataforma davant la proximitat del 20 de juny, dia mundial de les persones refugiades. Però, des de la Plataforma diuen que la seva feina continua més enllà.

Per contactar amb la plataforma es pot fer a través de facebook o al correu . Des del Penedès fan una crida per participar a la concentració que tindrà lloc aquest diumenge a la tarda a Barcelona sota el lema ‘Obriu fronteres, volem acollir!’.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: