Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Noves incorporacions al programa musical de la Festa Major de Vilafranca

‘Buhos’, ‘The Gramophone Allstars Big Band’ i ‘La Principal de la Bisbal’ actuaran el dia 29 d’agost a la Festa Major de Vilafranca.

‘Buhos’ seran els encarregats d’allargar la nit a l’Empalmada amb un concert a la Zona Esportiva. La banda va néixer el 2005 a Calafell. Des del principi, el seu punt fort han estat els concerts en directe, combinant versions amb temes propis. Aquest any, a l’Empalmada, el grup presentarà el seu nou treball: ‘Lluna Plena’.

Però no seran els únics que ompliran de festa els carrers de Vilafranca el primer dia de la Més Típica. A la Plaça de la Vila hi haurà concert de ‘The Gramophone Allstars Big Band’, un grup que fusiona els llenguatges de la música jamaicana amb els de la música afroamericana, com el jazz, el soul, el funk i rhythm&blues. Genís Bou i Judit Neddermann en són algunes de les cares més visibles.

L’altre plat fort de la nit del 29 serà el concert de ‘La Principal de la Bisbal’ a la Rambla de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: