Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Nit de Vermuts de Santa Margarida i els Monjos omple els jardins del Molí del Foix

La Nit de Vermuts de Santa Margarida i els Monjos omple els jardins del Molí del Foix

La Nit de Vermuts i Licors d’Herbes va omplir els jardins del Molí del Foix en una vetllada que va permetre conèixer de primera mà alguns dels vermuts i licors catalans i els seus elabors.

Durant la nit es van servir més de 2.500 degustacions i els assistents van poder gaudir d’un variat programa d’activitats i actuacions paral·leles, com ara els tallers infantils de cocteleria, la sessió de maridatges de formatges i vermuts o els contes eròtics que van interpretar diferents monologuistes. La nit va acabar amb un concert de rumba catalana.
Durant aquests dies el Remeiart continua també amb la inauguració de les Cuines i Tapes, que s’allargaran fins al proper 19 de juny. La inauguració d’aquesta ruta de tapes elaborades amb herbes remeieres es va dur a terme el passat divendres a la Societat La Margaridoia.
L’aspecte més multitudinari del Remeiart serà la Fira d’Herbes Remeieres, que es durà a terme el 19 de juny al Castell de Penyafort en horari ininterromput des de les 10 del matí i fins les 9 del vespre. La Fira comptarà amb una cinquantena d’activitats i tallers especialitzats i familiars per tal de poder passar tota la jornada al recinte, si es desitja.
El dia abans, el 18 de juny, es farà la segona edició de l’Herbes Campus, una aposta de formació que forma part de la programació dels Campus d’estiu avalats pel Departament de Cultura de la Generalitat i ofereix una àmplia oferta de tallers i activitats relacionades amb les herbes remeieres.
L’Herbes Campus inclourà enguany xerrades sobre Etnobotànica, propietats, cultiu i formes de preparació de plantes nutritives i poc conegudes, elaboracions de sabó líquid o tallers d’elaboració de vermuts o d’herbes de Sant Joan, entre altres.
Les inscripcions per assistir a les xerrades de l’Herbes Campus es poden fer a través del web www.remeiart.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: