Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nit dels Xarel·los 2016 inclourà 19 varietats d’onze cellers del Penedès

La 8a edició de la Nit dels Xarel·los tindrà lloc el proper dissabte 18 de juny.

Com a tercer any consecutiu, es farà al Claustre Sant Francesc de 8 del vespre a les 12 de mitja nit. Aquest any seran 11 cellers que presentaran les 19 varietats de xarel·los. La jornada neix amb l’objectiu de fomentació del Xarel·lo, la varietat autòctona del territori penedesenc. A més, ofereix el contacte directe dels participants amb els enòlegs dels cellers.

És un acte impulsat pel Restaurant El Gat Blau de Vilafranca amb el Patrocini de la DO Penedès i amb la col•laboració de tots aquells cellers del Penedès. El director general de la Denominació d’Origen Francesc Olivella explicava que estan fent noves accions per difondre la Nit dels Xarel·los a altres punts del territori, com el Baix Penedès i el Garraf.

El tiquet d’accés tindrà un preu de 10€ i inclourà dues degustacions de vi, dues degustacions de menjar i la copa de regal. A més, també hi haurà un tiquet de repetició per 5€. Es podran adquirir anticipadament a la Formatgeria Xerigots, al restaurant El Gat Blau i el mateix dia al Claustre Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: