Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miaú! i Cesk Freixas protagonitzaran una nit musical del 28 d’agost cent per cent penedesenca

La nit del diumenge 28 d’agost, la festa major de Vilafranca escalfarà motors per la tronada de l’endemà amb el cantautor de Sant Pere de Riudebitlles Cesk Freixas i el grup vilafranquí Miaú!

Cesk Freixas ha editat cinc treballs discogràfics des del 2004 i ha estat guardonat amb el Premi Disc Català de l’Any que organitza l’emissora Ràdio 4 l’any 2015 pel seu últim disc ‘Protesta’. Aquest any, també ha publicat el seu segon llibre titulat ‘Alè de taronja sencera’.

Miaú neix el 2013 i de moment ja ha creat 18 temes propis. Des d’una rumba dolça fins a un funky mestís, el seu so transmet personalitat. Amb la incorporació de diferents membres al grup, han anat creant un repertori ple de matisos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: