Divendres, 12 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mascaró aposta pel turisme obrint les portes de les seves instal·lacions a Vilafranca

La intenció és donar a conèixer la cultura del brandi i un patrimoni molt lligat a la viticultura del Penedès.

Des d’aquest 1 de juny les instal·lacions de la destil·leria Mascaró, a Vilafranca, es poden visitar. S’han organitzat visites de forma regular cada segon dissabte de mes; i també amb reserva prèvia es poden fer visites la resta de dies.
La voluntat des de Mascaró és donar a conèixer i fomentar la cultura del brandi, tot posant en valor també un valor patrimonial molt lligat a la cultura vitivinícola del Penedès, ja que el brandi és un destil·lat de vi. Per fer-ho compten amb la col·laboració de l’empresa Marta Wine Tourism, que dirigeix Marta Carbonell.
Mascaró elabora destil·lats des de 1945, i la visita permetrà conèixer els seus orígens i trajectòria. La voluntat és mostrar tant la destil·leria vella com les naus d’envelliment i acabar amb un tast.
La primera de les visites programades serà el proper 11 de juny, a les 11 del matí, i per tal fer-ne la reserva. Cal trucar a les bodegues o bé enviar un correu electrònic a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: