Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà farà el manteniment i arranjament dels espais verds de la Casa dels Avis

La Fundació Mas Albornà s’encarregarà durant els propers dos anys del manteniment i arranjament dels espais verds de la Casa dels Avis.

SUMAR, l´empresa pública que gestiona la residència des de principis d´any, aposta per empreses i entitats del tercer sector.
Mas Albornà, amb una experiència de 15 anys en serveis de jardineria, és un referent a la comarca en aquest àmbit. SUMAR sempre ha tingut en compte de forma essencial, les accions de col·laboració amb el Tercer Sector i amb els Centres Especials de Treball existents al territori català. I en aquest sentit, el contracte signat amb la Fundació Mas Albornà de l´Alt Penedès s´afegeix al conjunt de contractacions que SUMAR té amb altres entitats del Tercer Sector. La Fundació Ramon Noguera, la Fundació Altem, La Fageda Fundació i la Fundació Espai-Salut, en són alguns exemples.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: