Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marta Cucurella ha guanyat el primer premi del concurs de pintura “Ciutat de Vilafranca”

Aquest divendres passat a la tarda el saló principal de l’Hotel Domo acollia l’acte de lliurament dels premis del concurs de pintura, que enguany celebrava la seva quinzena edició.

Les 90 obres participants havien estat exposades a la Capella de Sant Joan fins el diumenge de la setmana anterior i d’aquesta manera es podia procedir també a valorar un dels premis principals, el premi del públic, per votació popular i que és el tercer més ben dotat.

La presidenta de l’Associació de Jubilats, Vídues i Mestresses de casa el Pilar de Vuit, Fina Milà, destaca la felicitat d’haver arribat a la quinzena edició consecutiva del premi i sobre tot de la gran participació que rep la convocatòria anualment.

Fina Milà també remarca el fet de l’assistència de tots els premiats a l’acte de lliurament.

La regidora d’esports, Anna Doblas, presidia l’acte i va ser l’encarregada de lliurar el primer premi que ha estat per l’obra titulada “Cuca” de l’artista vilafranquina Marta Cucurella.

El segon premi ha estat per José Manuel Torres de Gavà, el premi del públic l’ha obtingut un quadre d’elefants obra de la jove vilafranquina Montse Benach i el premi vitivinícola ha estat per l’obra “La verema” de l’artista Amadeu Càlix de Masquefa.

Durant l’acte es va fer també el lliurament dels premis als artistes joves, on hi havia una presència absoluta d’artistes femenines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: