Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Rosell defensa que la no coronació de la reina del cava és fruit del consens del sector

A través d’un comunicat des de CDC de Sant Sadurní es mostren satisfets de la decisió, però refermen que ha estat presa per consens del sector i sense cap tipus de pressió política.

A través d’un comunicat de Convergència Democràtica de Catalunya de Sant Sadurní expliquen que en aquests darrers anys Maria Rosell ha vingut reclamant més unitat d’acció i més innovació en el sector del cava. Per promocionar Sant Sadurní i el cava és imprescindible fer-ho amb imaginació i amb força. L’any passat ja es va aconseguir, continua el comunicat, aconseguir anar de la mà les institucions conjuntament amb el sector.
Des de CDC recorden que la Confraria del Cava ha explicat que aquest any donarà un aire més actual a la festa i canviarà la tradicional Reina del Cava per una parella d’ambaixadors del cava. És una decisió que la Confraria i el sector del cava han pres lliurement i després de reflexionar-hi durant uns quants anys. Des del govern de Sant Sadurní, i en particular des del grup municipal de CDC, veuen bé aquesta nova proposta ja que pot i ha de rellançar de nou la Setmana del Cava.
Aquesta decisió de renovar la Setmana del Cava l’ha pres lliure i tranquil·lament el sector, refermen. S’ho han pensat molt i han arribat a la conclusió que creien més adequada. Precisen què, malgrat el que diuen algunes informacions, no hi ha hagut cap pressió política de ningú per dir com havien o no havien de programar aquesta festa. Rosell lamenta que algun grup municipal utilitzi una renovació de la festa per dir que han pressionat quan, en realitat, ningú no ha cedit a res, perquè no hi ha hagut cap tipus de pressió.

Comentaris

  1. Joan Pes

    Ara que algu ha reflexionat i ha esmenat un costum infame, potser es lhora de fer el mateix amb la toxica discoteca mobil. De moment, algo es algo.
    (Perdo pels accents, tinc el teclat difunt com unio, convergencia, junts pel si i el psc).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: