Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ONCE posa a la venda 5’5 milions de cupons amb la ruta enològica accessible de la DO Penedès

El cupó costa un euro i mig i ofereix 55 premis de 35.000 euros, amb la possibilitat de jugar, per cinquanta cèntims més, el premi extraordinari d’una paga de 3.000 euros mensuals durant 25 anys.

Els cupons, amb una imatge del paisatge penedesenc amb la muntanya de Montserrat de fons i el logotip de la DO, es poden comprar ja a quioscos de l’ONCE i establiments autoritzats de la comarca i, a partir de la setmana vinent, es posen a la venda a tot l’estat. El sorteig tindrà lloc el 5 de juliol.

Els responsables de l’ONCE, acompanyats pel director de la DO Penedès Francesc Olivella han presentat avui el cupó al restaurant vilafranquí El Cigró d’Or. Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, ha destacat que l’emissió del cupó, amb cinc milions i mig d’exemplars a tot l’estat, és una bona manera de promocionar el Penedès.

 

El cupó costa un euro i mig i ofereix 55 premis de 35.000 euros, amb la possibilitat de jugar, per cinquanta cèntims més, el premi extraordinari d’una paga de 3.000 euros mensuals durant 25 anys.

 

El cupó forma part de la sèrie de Rutes Enològiques Accessibles integrada per 11 cupons de diari, és a dir de dilluns a dijous, i en la qual apareixen també altres rutes de la resta de l’estat. Les rutes són les que inclou la “Guía de rutes enológicas accessibles para todas las persones” publicada per la Plataforma representativa de persones amb discapacitat física PREDIF.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: