Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IES Alt Penedès entrega els diplomes als guanyadors del concurs de prototips de SIEMENS

L’Institut de Vilafranca ha dut a terme un acte de reconeixement als alumnes que van participar en el certamen i que el van guanyar per quarta vegada consecutiva.

Durant l’acte, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull i el director del centre, Agustí Masegosa, han entregat els diplomes que l’empresa SIEMENS ha atorgat a tots els participants del concurs de prototips.

L’Institut Alt Penedès ha rebut una àmplia gamma de material per automatització valorat en 10.000 euros com a premi. El director del centre destacava que és un guardó que permet disposar d’una maquinària que s’utilitza habitualment en el sector professional i que, d’altra forma, no podrien adquirir. Masegosa també remarcava que els alumnes adquireixen una habilitat imprescindible per les empreses: el treball en equip.

El projecte dels vilafranquins, anomenat ‘Fabricació de cilindres exprés’, integra tot el sistema de producció de cilindres singulars, des de la confecció de la comanda fins a la seva expedició, passant pel complex procés de fabricació.

Per la seva banda, el tutor del projecte, Josep Vidal, remarcava que és una oportunitat educativa única pels alumnes. Per acabar l’acte, els alumnes de segon del curs de cicles formatius d’automatització i robòtica industrial han rebut les orles i les notes finals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: